De ce să alegi Herbalife?

Un om a pornit cu o viziune de a îmbunătăți  sănătatea și bunăstarea financiară a altora. De-a lungul ultimilor 32 de ani, această viziune a crescut într-un brand respectat la nivel global și a devenit un mod de viață pentru 2,3 milioane de Distribuitori.

Vă puteţi bucura de mai multe beneficii:

 • Plan generos  de compensare
  Planul de compensare Herbalife  este unul dintre cele mai generoase din industria vânzărilor directe. Până la 73% din vânzări se plătesc Distribuitorilor Independenți în formă de profituri din vânzare cu amănuntul, redevențe și bonusuri.

 • Formulă stabilită
  Planul de Vânzări şi Marketing Herbalife a făcut, mai bine de 28 de ani, ca visele să devină realitate și continuă să schimbe vieți în peste 80 de țări din întreaga lume.

 • Training impresionant
  Ca Distribuitor Independent Herbalife, vei avea parte de programe de formare, suportul  unei comunități vaste de colegi distribuitori, precum și sprijinul constant şi asistență din partea echipei performante de deservire clienți.

 • Produse Bazate pe Ştiință
  Piatra de temelie  a reputației internaționale Herbalife este o linie de produse de sănătate de calitate. Ca Distribuitor Independent, vei  oferi produse destinate controlului greutăţii, precum și produse de îngrijire personală, incluzând și cele dezvoltate de oameni de știintă cu renume mondial. Oamenii iubesc  produsele noastre, pentru că ele funcţionează.

 • Face diferență
  A face diferență în viața altor oameni este, probabil, argumentul cel mai important pentru a deveni un Distribuitor Herbalife. Vei participa la îmbunătățirea  bunăstării prietenilor tăi , comunitatăţii tale și  a oamenilor  din întreaga lume. Poţi face parte din rețeaua de Distribuitori Herbalife care, în sensul direct, schimbă viața.

Nu există limite în ceea ce poţi realiza cu Herbalife.


Termeni de utilizare – Este important să cunoşti, atunci când analizezi sau compari oportunitățile de afaceri, că este ilegal pentru un promotor sau participant din sistemul  de comercializare să convingă pe cineva să facă o plată,  promițând beneficii  pe care le poate obtine din convingerea altor persoane să se alăture sistemului. Nu te lăsa induș în eroare de afirmația  că câștigurile mari sunt ușor de realizat.


De ce să alegi Herbalife?


ro-MD | 18.07.2019 15:22:19 | NAMP2HLASPX03